25 lut 2013

Bio pomidory czipsy

Miesiąc luty w mojej kuchni upłynął pod znakiem dodatku do potraw bo przyprawą trudno je nazwać.
Bohaterem lutego były BIO POMIDORY CZIPSY.
Jak je zobaczyłam pierwszy raz pomyślała o bosz do czego ja je użyje a tu się okazało, że są świetnym dodatkiem do tylu dań.



Ja użyłam ich do:








Tak naprawdę nadają się praktycznie do wszystkiego i do kanapek, surówek, sałatek, mięs, do zup i do czego wam jeszcze wyobraźnia podpowie. Moje się niestety już skończyły nad czym ubplewam bo były naprawdę rewelacyjnym dodatkiem.
Te i inne pyszności znajdziecie na stronie ROYAL BRAND 




2 komentarze:

  1. takie jajko to ja bym schrupała :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Dużo możliwości. Tak, ja też lubię takie jajka.

    OdpowiedzUsuń